Jak usunąć stronę z serwisu

Społeczne komunikacja w sieci zyskuje coraz większą popularność wśród użytkowników internetu. Ale czasami wirtualne życie staje się nieciekawa. I was zaczyna uczęszczać na myśl: „A nie na emeryturę, czy z serwisu?”. I oto decyzja została podjęta, ale nie wiesz, jak go zrealizować.

Jak usunąć stronę z serwisu

Trzeba

  • – komputer osobisty z dostępem do internetu;
  • – rejestracja w sieci społecznej.

Instrukcja

1
W celu usunięcia konta „Vkontakte” z osobistej strony przejdź znajduje się w menu po lewej stronie „Moje ustawienia”. Następnie w wyświetlonym oknie wybierz opcję „Prywatność”. Przejdź do opcji „Kto może oglądać moją stronę?”, kolejno kliknij na linki z napisem „Wszyscy użytkownicy” i wprowadź „Tylko ja”. Zapisz zmiany.
2
Po tych działań strona jest pusta i będzie widoczny tylko dla ciebie. Jeśli nie będziecie na niego wchodzić w terminie trzydziestu dni, wszystkie swoje dane z serwisu zostaną całkowicie usunięte. Jeśli w tym czasie z ciekawości lub z przyzwyczajenia odkryć swoją stronę, aby ją usunąć trzeba czekać kolejne 30 dni.
3
Odejść z „Kolegów”, otwierając siedzibą w dół do sekcji „Regulamin” i klikając link „rezygnacja z usług”. Również aby usunąć profil z serwisu można korzystać z kombinacji &st;.layer.cmd=PopLayerDeleteUserProfile. Skopiuj go, dodaj na końcu paska adresu swojego konta i kliknij na link. W następnym oknie otworzy się strona, gdzie trzeba będzie podać poprawny login i hasło. Po czym swoją stronę usunięte z serwisu. Komunikat o dokonaniu operacji otworzy się natychmiast po jej wykonaniu.
4
Ponadto, można zmienić swoje dane podane w formularzu na niewłaściwe: „pozbądź się” od zdjęć, napisz do pola nieczytelne informacje z liter i cyfr, zmień adres e-mail. Celem takiej zmiany nazwy – zrobić stronę „opuszczonym”. Po jakimś czasie konto będzie usuwane przez administrację serwisu.
5
Jest jeszcze jeden sposób, aby usunąć strony z serwisu polega na przekazaniu konta innemu użytkownikowi. Wystarczy wpisać w formularz informacji na drugiego człowieka, twojego przyjaciela lub krewnego. Zapisz zmiany. Tak zabijesz od razu dwie pieczenie na jednym ogniu: i konto usunąć i utworzyć profil znajomego bez procedury rejestracji na stronie internetowej.
6
Chcesz opuścić „ФотоСтрану”? Przejdź na stronę, otwórz „Ustawienia” (symbol – „koło zębate”), kliknij na link. Przed tobą otworzy się pole do wprowadzania zmian. Na dole strony pojawi się napis „Usuń mnie z ФотоСтраны”. Wybierz tę opcję i wyślij wniosek o usunięcie. Przez dobę ponów żądanie, wybierając opcję „Usuń mnie”. Kliknij na niego i poczekaj na e-maile z informacją o tym, że twój profil będzie ukryta. W ciągu 28 dni stronę można jeszcze naprawić, po powrocie na stronę. Po upływie tego terminu profil zostanie całkowicie zlikwidowany.
7
Jeśli samodzielnie wyjść z serwisu nie działa, skontaktuj się z pomocą techniczną i podsumuj swoją prośbę.
logo
Article Categories:
Sieci społecznościowe

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *